Welke keuzes heb ik bij WOLFPT?

Werk met een gecertificeerd trainer voor gegarandeerd resultaat.

Waarom coaching?

Coaching misschien wel de ‘hot-ste’ term als je kijkt naar activiteiten binnen ondernemingen. Maart 2019 publiceerde de Volkskrant dat er ongeveer 63.000 coaches in Nederland zijn, veelal coaches die nergens geregistreerd zijn dan alleen bij de KvK. Coaches die vaak in het meest positieve geval een theoretische achtergrond hebben, maar laat staan zelf met de poten in de klei hebben gestaan.

Coaching is de meest efficiënte manier voor het behalen van solide en blijvende resultaten, zo maak je van iemand anders kennis en kunde gebruik om jouw doel sneller te kunnen bereiken.

De 4 voordelen van de coaching van WOLFPT:

  • Werk met bewezen principes
  • Kennis van lichaam, geest en patronen
  • Ervaring met marketing en systeem automatisering
  • Ervaringsdeskundige in het veranderen van patronen en de begeleiding hierin

Aanvraag 1 op 1 coaching:

Wil je serieuze stappen zetten om je volledig te kunnen focussen op jouw expertise?

Na het invullen van dit formulier zal Jan contact met je opnemen. Middels een (telefonische) afspraak gaan we kijken waar je kansen en knelpunten liggen en daarbij gaan we kijken of wij je verder van dienst kunnen zijn met één of meerdere van onze strategieën om jou te ondersteunen met een werkbare strategie waardoor jij je volledig kan focussen op je expertise zonder je druk te maken om de randzaken.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je daarom het onderstaand formulier zo eerlijk en volledig mogelijk in te vullen!

Tevreden klanten vertellen:

5/5
Jan liet mij in me waarde en de serieuze gesprekken met de nodige dosis humor maken het een ideale omgeving om mezelf echt te leren kennen.
John
5/5
Ik wil Jan bedanken voor zijn zeer interessante en nuttige online training, die ik nu nog dagelijks toepas in mijn opleiding en beroep.
Britt