Waarom kiezen voor WOLFPT?

Sinds 2011 bezig met het welzijn van mensen

Jan Kreuk

Droom jij ook van een 4-urige werkweek? Voor mij bleek dat een illusie te zijn. Toen ik mijn passie en mijn expertise ging koppelen, kwam ik uren tekort. Of droom je misschien van één super Facebook Ad, die al jouw uren vult? Vaak is het gebrek aan klanten niet het probleem, maar de positionering van de expertise. Klanten betalen namelijk graag voor specifieke specialistische kennis. Zo leerde ik dat het hebben van een winstgevende expertise business alleen kon bestaan door het hebben van een werkbare strategie, waarin de expert zich volledig focust op zijn expertise en de randzaken geautomatiseerd verlopen. 

Mijn naam is: Jan Kreuk en ben eigenaar van WOLFPT. Een bedrijf wat is opgericht na ervaringen binnen een internationaal gezondheid, lifestyle en supplementenbedrijf en ervaring met een eigen Personal Training & Boxingbedrijf (2011-2017).

Ik hoop je snel te spreken,
Jan Kreuk

Elke keuze is een bevestiging of een afbraak van een patroon

Elke keuze is een bevestiging of een afbraak van een patroon

Jan Kreuk

Jan Kreuk

Januari 2017 begon Jan zich te richten op blijvende resultaten behalen en begon onderzoek te doen naar het ‘waarom’ van mensen. Hij stelde zichzelf de vraag: “Waarom behaalt de ene ondernemer nu wel resultaat en anderen niet?” Zo werd ik geïntroduceerd bij het team van Kain Ramsay van The Academy of Modern Applied Psychology, waar hij met succes zijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner certificering behaalde.

Brede expertise: Van breinkennis tot werkbare strategieën

Jan is, als NLP Master Practitioner, een expert op het gebied van gedrag, het herkennen van patronen en het doorbreken hiervan. Als verpleegkundige heeft hij veel ervaringen in zowel ziekenhuizen als GGZ, waar hij naast zijn verpleegkundige handelen en coördineren, meerdere projecten en afdelingen opzette en daarbij bijvoorbeeld inspeelde op hoe het brein en lichaam samenwerkt.

Als ondernemer leidde Jan meerdere bedrijven, zijn focus ligt nu vooral op het coachen van ondernemers die zich volledig willen focussen op hun expertise maar het daarin lastig vinden om de juiste stappen te zetten. Waarbij hij hen helpt bij het creëren van een werkbare strategie, waarin hij zowel het adviserende gedeelte als het uitvoerende gedeelte op zich kan nemen. Daarin past hij zijn ervaringen toe die hij heeft opgedaan bij het lanceren van Vitaminebooster door het effectief inzetten van een websitecampagne. Daarnaast werkt Jan met alleen maar samen met ondernemers die 100% passie hebben voor hetgeen ze doen, waardoor de kwaliteit hoog is mocht hij dingen aan andere experts uitbesteden.

Waarom experts kiezen voor WOLFPT?

Jan verbaast me elke keer weer door zijn energie, inzet en creativiteit. Onze wisselwerking is goud waard, letterlijk.

Paul

4 kernmerken van WOLFPT:

Jan Kreuk WOLFPT

Een persoonlijke connectie

In de hedendaagse samenleving gaat alles zo vluchtig en snel dat persoonlijke connecties vaak verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vandaar gaat Jan in zijn gesprekken net die stap verder om te vinden waar jij wat aan hebt. Jan heeft een goede luisterhouding, waardoor hij advies kan geven waar je echt iets aan hebt.

Begrijpbare uitleg

Je hebt de keuze gemaakt om een expert mee te laten kijken naar je huidige resultaten. Het klikt goed, maar na een tijdje stoort het dat hij/zij alleen maar woorden waar jij niets van snapt, herkenbaar? Jan legt alles op een begrijpbare manier uit en mocht je dan nog een vraag hebben? Stel je vragen aan hem!

Out-of-the-box denken

Door de kennis, kunde en ervaring weet Jan dat geen enkel persoon hetzelfde is, zo werkt de ene methode niet direct ook voor de ander. Door de juiste vragen te stellen over jou, jouw organisatie en jouw ideale klant kan Jan jou inzicht en advies geven over welke strategie het beste voor jou kan gaan werken.

Ervaringsdeskundige

Veranderingen zijn vooral lastig als je ze alleen moet doen en zeker als je nog weinig tot geen ervaring hebt in hetgeen je wilt gaan doen. Jan geeft jou dat benodigde steuntje in de rug en door eerlijk met je te zijn helpt hij jou richting jou gewenste einddoel, hoe ver weg het soms voor jou kan lijken.

Wat heeft WOLFPT te bieden:

Werkbare strategieën advies

Heb je al een werkbare strategie in gedachten of misschien al een concept? Laat WOLFPT met je meekijken voor tips en tricks, zodat jij je volledig kan blijven focussen op jouw expertise.

Web en automatisering planning

Wil jij een idee krijgen hoe jouw werkbare strategie eruit kan komen te zien? Binnen 48u kan WOLFPT je een preview sturen waarmee jij aan de slag kunt.

Trainingen (online en offline)

Ben jij opzoek naar een spreker op jouw volgende event of wil je een training maken maar weet je niet hoe? Bij WOLFPT hebben we de kennis en ervaring in huis voor een onvergetelijke ervaring.

Web en automatisering bouw

Wil jij aan de slag gaan met jouw werkbare strategie, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise? WOLFPT bouwt jouw domein en automatiseringen om dat voor elkaar te krijgen.

Beeldmateriaal productie

Ben je opzoek naar invulling van jouw werkbare strategie? Bij WOLFPT kunnen we je ontzorgen door dit óók voor je uit handen te nemen. Van templates tot volledige eindproducten. Denk bijvoorbeeld aan: Foto's, video's, presentaties, livestreams en animaties.
Nieuw

Maatwerk oplossingen

Wil jij een custom-made domein met bijbehorende automatiseringen zodat jij je nergens meer mee bezig hoeft te houden, dan alleen jouw expertise? WOLFPT adviseert en bouwt het voor je, zodat jij jouw focus behoudt voor hetgeen jij belangrijk vind.

Wat anderen zeggen:

Hoe ik Jan als coach zou omschrijven? Jan is gedisciplineerd, erg hartelijk, lief en zorgzaam. Zo stuurt hij af en toe binnen zijn drukke schema even een berichtje hoe het is. Hij geeft het gevoel dat je je veilig kan voelen zowel als persoon als al de dingen die je met hem deelt. Hij is spontaan, een harde werker, inspirerend en hij laat je het werk niet alleen doen. Hij blijft je volgen ook al laat je soms even niets van je horen, hij straalt rust uit en heeft een echte warme persoonlijkheid. Zijn gedrevenheid is oa. terug te zien in het feit dat als hij iets wil, dat hij het hoe dan ook werkbaar maakt.​