Waarom kiezen voor WOLFPT?

Sinds 2011 bezig met het welzijn van mensen.

Wie of wat is WOLFPT?

Jan Kreuk

WOLFPT is opgericht door Jan Kreuk, na ervaringen binnen een internationaal lifestyle/ supplementenbedrijf en ervaring met een eigen Personal Training & Boxingbedrijf.

Na januari 2017, besloot hij dat in het verleden te laten en te gaan richten op blijvende resultaten behalen. Hij begon onderzoek te doen naar het ‘waarom’ van mensen. Hij stelde zichzelf de vraag: “Waarom de één nu wel resultaat behaalt en anderen niet?” Zo werd hij geïntroduceerd bij het team van Kain Ramsay van The Academy of Modern Applied Psychology, waar hij met succes zijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner certificering behaalde.

Waar is Jan goed in?

Jan is een gedreven spreker met een achtergrond als verpleegkundige in zowel ziekenhuizen als GGZ, waar hij meerdere projecten opzetten en daarbij inspeelde op hoe oa het brein werkt. Als NLP Master Practitioner is hij een expert op het gebied van gedrag, het herkennen van patronen en het doorbreken hiervan. Als ondernemer leidde hij meerdere bedrijven, zijn focus ligt nu vooral op het maken van keuzes zowel persoonlijk als zakelijk om de beoogde resultaten in kortere tijd te kunnen behalen en voor de langer termijn vast te kunnen vasthouden.

Wat doet Jan met passie?

Mindset training

Waarom doen we wat we doen? Waarom lukt het weinig mensen om voor langere tijd bijv. gewicht te verliezen of een programma succesvol af te ronden en zich eraan te houden?

Tijdens de mindset trainingen laat Jan je zien hoe je hersenen werken, hoe jouw gedrag ontstaat en hoe je dat kan veranderen. Door heldere voorbeelden is het voor zowel beginner als expert goed te volgen.

Marketingsystemen opzetten

Dagelijks aanvragen ontvangen voor jouw dienst of dagelijks verkopen realiseren voor jou producten door een geautomatiseerd proces, te mooi om waar te zijn?!

Bij WOLFPT kijken we naar jouw huidige bedrijfsstructuur en kijken we naar jouw structuren hoe die te automatiseren want anno 2020 zijn er vele mogelijkheden om jouw bedrijfsactiviteiten op te schalen.

Lezingen geven

Met een breed scala aan kennis en interesse weet Jan zijn publiek te boeien en naar huis te laten gaan met een lach en soms een traan maar zeker terugkijkend op een leerzame lezing.

Zo heeft Jan kennis over onderwerpen als (geestelijke) gezondheidszorg, burn-outs, stresspreventie, technieken rondom klantenbinding, (aan)koop psychologie en marketingsystemen.

Trainingen maken

Heb jij een idee, onderwerp, product of service die jij wilt delen met anderen? Dan is een lezing, training of productdemo een goede methode om dat te promoten.

Bij WOLFPT bieden wij hulp of complete service om jouw training, zowel fysiek als online, tot een succes te maken. Of je nu fan bent van bullet points of een complete uitgeschreven presentatie.

Wat krijg je als je met Jan gaat samenwerken?

Een persoonlijke connectie

In de hedendaagse samenleving gaat alles zo vluchtig en snel dat persoonlijke connecties vaak verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vandaar gaat Jan in zijn gesprekken net die stap verder om te vinden waar jij wat aan hebt. Jan heeft een goede luisterhouding, waardoor hij advies kan geven waar je echt iets aan hebt.

Begrijpbare uitleg

Je hebt de keuze gemaakt om een expert mee te laten kijken naar je huidige resultaten. Het klikt goed, maar na een tijdje stoort het dat hij alleen maar woorden waar jij niets van snapt, herkenbaar? Jan legt alles op een begrijpbare manier uit en mocht je dan nog een vraag hebben? Stel je vragen aan hem

Ervaringsdeskundige

Veranderingen zijn vooral lastig als je ze alleen moet doen en zeker als je nog weinig tot geen ervaring hebt in hetgeen je wilt gaan doen. Jan geeft jou dat benodigde steuntje in de rug en door eerlijk met je te zijn helpt hij jou richting jou gewenste einddoel, hoe ver weg het soms voor jou kan lijken.

Out-of-the-box denken

Door de kennis, kunde en ervaring weet Jan dat geen enkel persoon hetzelfde is, zo werkt de ene methode niet direct ook voor de ander. Door de juiste vragen te stellen over jou, jouw organisatie en jouw ideale klant kan Jan jou inzicht en advies geven over welke strategie het beste voor jou kan gaan werken.

Waar houd Jan van?

Kennis delen

Jan kan heel erg gereserveerd lijken, maar als hij over zijn passies begint, zie hem dan maar eens te stoppen.

Fitness training

Meestal is Jan 5 dagen per week in de gym te vinden, zo heeft hij een optimale energiebalans tussen werk en ontspanning.

Eten

Naast dat Jan van eten houdt, houdt hij er ook erg van om gerechten te koken. Voor zichzelf maar ook voor anderen.

Spreekwoorden en gezegdes

Jan houd van spreekwoorden en gezegdes, zo heeft een goed verstaander maar een half woord nodig.

Wat anderen zeggen:

Hoe ik Jan als coach zou omschrijven? Jan is gedisciplineerd, erg hartelijk, lief en zorgzaam. Zo stuurt hij af en toe binnen zijn drukke schema even een berichtje hoe het is. Hij geeft het gevoel dat je je veilig kan voelen zowel als persoon als al de dingen die je met hem deelt. Hij is spontaan, een harde werker, inspirerend en hij laat je het werk niet alleen doen. Hij blijft je volgen ook al laat je soms even niets van je horen, hij straalt rust uit en heeft een echte warme persoonlijkheid. Zijn gedrevenheid is oa. terug te zien in het feit dat als hij iets wil, dat hij het hoe dan ook werkbaar maakt.​