Waarom kiezen voor WOLFPT?

Sinds 2011 bezig met het welzijn van mensen.

Wie of wat is WOLFPT?

Jan Kreuk
Jan Kreuk, Eigenaar WOLFPT

WOLFPT is opgericht door Jan Kreuk, na ervaringen binnen een internationaal gezondheid & lifestyle bedrijf en ervaring met een eigen Personal Training & Boxingbedrijf.

Januari 2017 begon Jan zich te richten op blijvende resultaten behalen en begon onderzoek te doen naar het ‘waarom’ van mensen. Hij stelde zichzelf de vraag: “Waarom behaalt de ene nu wel resultaat en anderen niet?” Zo werd hij geïntroduceerd bij het team van Kain Ramsay van The Academy of Modern Applied Psychology, waar hij met succes zijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner certificering behaalde.

De droom naar een eigen supplementenbedrijf bleef, zo startte Jan in juli 2019 het onderzoek weer op wat hij eind 2016 had neergelegd. Zo lanceerde hij 1 mei 2020 officieel zijn eigen supplementenbedrijf: Vitaminebooster, een bedrijf wat zich richt op het gezonder, energieker en productiever krijgen van mensen op basis van vitamines, mineralen en andere belangrijke bouwstoffen.

Waar is Jan goed in?

Jan is, als NLP Master Practitioner, een expert op het gebied van gedrag, het herkennen van patronen en het doorbreken hiervan. Als verpleegkundige heeft hij veel ervaringen in zowel ziekenhuizen als GGZ, waar hij naast zijn verpleegkundige handelen en coördineren, meerdere projecten en afdelingen opzette en daarbij bijvoorbeeld inspeelde op hoe het brein en lichaam samenwerkt.

Als ondernemer leidde Jan meerdere bedrijven, zijn focus ligt nu vooral op het coachen van ondernemers die zich volledig willen focussen op hun expertise maar het daarin lastig vinden om de juiste stappen te zetten. Waarbij hij hen helpt bij het creëren van een werkbare strategie, waarin hij zowel het adviserende gedeelte als het uitvoerende gedeelte op zich kan nemen. Daarin past hij zijn ervaringen toe die hij heeft opgedaan bij het lanceren van Vitaminebooster door het effectief inzetten van een websitecampagne.

Wat krijg je als je met Jan gaat samenwerken?

Een persoonlijke connectie

In de hedendaagse samenleving gaat alles zo vluchtig en snel dat persoonlijke connecties vaak verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vandaar gaat Jan in zijn gesprekken net die stap verder om te vinden waar jij wat aan hebt. Jan heeft een goede luisterhouding, waardoor hij advies kan geven waar je echt iets aan hebt.

Begrijpbare uitleg

Je hebt de keuze gemaakt om een expert mee te laten kijken naar je huidige resultaten. Het klikt goed, maar na een tijdje stoort het dat hij alleen maar woorden waar jij niets van snapt, herkenbaar? Jan legt alles op een begrijpbare manier uit en mocht je dan nog een vraag hebben? Stel je vragen aan hem

Ervaringsdeskundige

Veranderingen zijn vooral lastig als je ze alleen moet doen en zeker als je nog weinig tot geen ervaring hebt in hetgeen je wilt gaan doen. Jan geeft jou dat benodigde steuntje in de rug en door eerlijk met je te zijn helpt hij jou richting jou gewenste einddoel, hoe ver weg het soms voor jou kan lijken.

Out-of-the-box denken

Door de kennis, kunde en ervaring weet Jan dat geen enkel persoon hetzelfde is, zo werkt de ene methode niet direct ook voor de ander. Door de juiste vragen te stellen over jou, jouw organisatie en jouw ideale klant kan Jan jou inzicht en advies geven over welke strategie het beste voor jou kan gaan werken.

Waar houd Jan van?

Fitness training

Meestal is Jan 5 dagen per week in de gym te vinden, zo heeft hij een optimale energiebalans.

Eten

Naast dat Jan van eten houdt, houdt hij er ook erg van om gerechten te koken. Voor zichzelf maar ook voor anderen.

Spreekwoorden

Jan houd van spreekwoorden en gezegdes, zo heeft een goed verstaander maar een half woord nodig.

Wat anderen zeggen:

Hoe ik Jan als coach zou omschrijven? Jan is gedisciplineerd, erg hartelijk, lief en zorgzaam. Zo stuurt hij af en toe binnen zijn drukke schema even een berichtje hoe het is. Hij geeft het gevoel dat je je veilig kan voelen zowel als persoon als al de dingen die je met hem deelt. Hij is spontaan, een harde werker, inspirerend en hij laat je het werk niet alleen doen. Hij blijft je volgen ook al laat je soms even niets van je horen, hij straalt rust uit en heeft een echte warme persoonlijkheid. Zijn gedrevenheid is oa. terug te zien in het feit dat als hij iets wil, dat hij het hoe dan ook werkbaar maakt.​