Succesverhalen

Wat zij kunnen, kan jij ook.

Mijn ervaring met Jan Kreuk:

Wat mij van het begin af aan al opviel is zijn enorme dríve voor hetgeen hij doet. Dat is vooral terug te zien in zijn service-gericht houding naar zijn omgeving. Zo daagt hij bij aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen zijn eigen kwaliteiten en die van het individu of een groep.

In de afgelopen periode heb ik gemiddeld twee werkdagen per week met Jan samengewerkt voor een periode van 8 weken. Zo maakte ik van dichtbij mee hoe hij klanten en collega’s tot (top)prestaties bracht door consistent, kwalitatief goede informatie te verstrekken.
WOLFPT teamwork

Zo gaf hij trainingen over de werking van het lichaam, over het ziekteproces van COVID-19 en behandelingsopties en het behalen van beoogde (sport) resultaten. Hiervoor gebruikte hij relevante achtergrond informatie, gebruikmakend van helder en begrijpelijk taal. Kortom Jan is uitermate vakbekwaam, hij heeft uitgebreide kennis en ervaring die hem in staat stelt om problemen / de situatie te omschrijven, te analyseren en te vereenvoudigen.

Jan gaat problemen niet aan uit de weg maar zoekt actief naar oplossingen en scheidt hij hoofdzaken gemakkelijk van bijzaken, waardoor je snel bij de kern van het onderwerp kan komen. Hij past bestaande concepten toe als metafoor om verduidelijking te geven en heeft zodoende een actieve bijdragen in het eindresultaat.

Jan kijkt verder dan zijn verpleegkundig domein, specialismen en doelgroep. Zo is hij naast zijn beroepsuitoefening op zoek naar mogelijkheden om zichzelf verder te blijven ontwikkelen, waarbij hij over de grenzen heen durft te kijken van eigen beroep en organisatie. Door die constante ontwikkeling van zijn kennis en kunde bedenkt hij steeds nieuwe manieren om activiteiten sneller en efficiënter uit te kunnen voeren, wat hem in staat stelt om goed te blijven functioneren als de situatie onverwachts wijzigt.

Samenvattend: Ik ben heel blij om met Jan te hebben kunnen samenwerken, zijn drive en discipline was vooral voor mij een ware inspiratie.

Jan heeft een breed georiënteerde blik en toch heeft hij specifieke aandacht voor detail

Coen

"Ik merkte dat ik vaak op de verkeerde dingen focuste"

WOLFPT werken

Ik zit in mijn examenjaar en had tot een aantal maanden geleden geen idee hoe ik dit aan moest pakken. Ik was even het spoor bijster. Ik had nog vier examens voor ogen en ik zag daar eigenlijk verschrikkelijk tegenop. Van die vier examens waren twee ervan herkansingen. Ik had mij daar dus al enorm voor ingezet, maar er waren nog een paar punten die ik moest verbeteren. 

Mijn vraag aan Jan was: “Hoe ga ik ervoor zorgen dat ik die punten op orde krijgen en daardoor mijn examens nu wel behaal?” Deze vraag werd beantwoordt toen ik de online training van Jan ging bekijken.

Vooral het onderdeel ‘Focus’ is voor mij heel nuttig geweest, omdat ik merkte dat ik vaak op de verkeerde dingen focuste. Deze training heeft mij geholpen om de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij weet ik nu precies waar ik naartoe wil werken om een succesvol resultaat te behalen.

Ik wil daarom Jan bedanken voor zijn zeer interessante en nuttige online training, die ik nu nog dagelijks toepas in mijn opleiding en beroep.

Britt

Jan zijn openhartigheid en het durven uit zijn comfortzone te stappen brachten mij aan het praten. Tot dat moment had ik het gevoel dat ik vaak door iedereen beoordeeld en veroordeeld werd. Jan liet mij in me waarde en de serieuze gesprekken met de nodige dosis humor maken het een ideale omgeving om mezelf echt te leren kennen. Zo leerde ik: dat ik niet bang hoefde te zijn om te falen.

John

Wat anderen zeggen:

Petra
Lees verder
Ik ben bij Jan terecht gekomen nadat hij openhartig was over de strijd die hij voerde. Ook al verschilde onze verhalen, we hadden beide onze ‘moeilijke’ periodes. Overtuigd was ik wel, dat als je door zo’n ‘moeilijke’ periode heen komt dat je er sterker uitkomt. Zoals Jan altijd zegt: Ongemak creëert karakter, zowel positief als negatief.
Joost
Lees verder
Jan zijn out of the box denken en relativeringsvermogen gaven me het inzicht dat je juist moest leren om te gaan met tegenslagen en dat je er juist iets moois uit kon halen. Daarnaast heb ik veel geleerd van zijn gedrevenheid, die oa. terug te zien is in het feit dat als hij iets wil, dat hij het hoe dan ook werkbaar maakt.
Angel
Lees verder
Jan is gedisciplineerd, erg hartelijk, lief en zorgzaam. Zo stuurt hij af en toe binnen zijn drukke schema even een berichtje hoe het is. Hij geeft het gevoel dat je je veilig kan voelen zowel als persoon als al de dingen die je met hem deelt. Hij is spontaan, een harde werker, inspirerend en hij laat je het werk niet alleen doen.
Michel
Lees verder
Jan blijft me volgen ook als ik soms even niets van me laat horen, hij straalt rust uit en heeft een echte warme persoonlijkheid. Ben jij op zoek naar een gedisciplineerde, hartelijke, gedreven, krachtige, inspirerende, meelevende, openhartige coach en iemand die recht door zee is?  Dan is Jan, jouw man