Voor WOLFPT gekozen en dan?

Alles van A t/m Z uitgelegd.

De werkwijze van WOLFPT:

Je hebt de beslissing gemaakt om met WOLFPT samen te gaan werken, hoe nu verder?

Intakeprocedure van aanvragen

Vul het formulier onder het onder het kopje: ‘Dienstenaanbod’ zo volledig mogelijk in, zodat Jan van te voren al kan bekijken hoe hij jou het beste van dienst kunnen zijn. Nadat het formulier bij WOLFPT is binnengekomen en Jan ernaar heeft gekeken, wordt via de mail een bericht gestuurd om een datum en tijd te plannen om de uitkomsten telefonisch te bespreken en te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en wat jouw wensen zijn binnen een (coachings)samenwerking. Wanneer het tot een wederzijde overeenkomst is gekomen om samen te werken, wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste meeting en worden zaken als facturatie geregeld. Daarmee is de samenwerking officieel begonnen.

Inventarisatie van hulpvraag

In de fysieke of virtuele geplande afspraak wordt het ingevulde vragenformulier nogmaals doorlopen en wordt alles in detail bekeken, zodoende kan Jan duidelijk krijgen waar hij zich op heeft te focussen in de komende periode. Zo wordt er besproken wat jij zelf wil en kan betekenen in het proces en waar Jan bij kan ondersteunen. 

Keuzes maken

In deze fase van de samenwerking gaan we kijken hoe we jouw hulpvraag om kunnen zetten naar een werkbare strategie, zodat jij jouw expertise (geautomatiseerd) verder kan vermarkten. Zo kijken we naar welke website en marketingcampagnes passen bij jouw professie en kijken we hoe jij op korte termijn al resultaten kan behalen. Hierin kan Jan een adviserende rol hebben, maar ook een uitvoerende zoals het onderzoeken van de mogelijkheden voor jouw situatie en/of professie.

(Eind)resultaat

Nu we alles duidelijk hebben besproken, is het tijd voor het uitwerken van de werkbare strategie. In deze fase zetten we alle tools (oftewel: hulpmiddelen) in, die we in de vorige fase hebben besproken, en koppelen we alles aan elkaar zodat jij jouw doel behaald wat we in het eerste gesprek hebben gesteld. Zo werken we de to-do lijst af en werken we toe naar de lancering van jouw werkbare strategie om jouw expertise zichtbaar te krijgen. Hierin kan Jan een adviserende rol hebben, maar ook een uitvoerende zoals het koppelen van systemen en/of het bouwen van campagnes.

Benieuwd welke tools jouw bedrijf kunnen laten groeien?

Vul jouw aanvraag in of neem contact op met WOLFPT