Voor WOLFPT gekozen en dan?

Alles van A t/m Z uitgelegd.

De werkwijze van WOLFPT:

Selecteer de dienst naar wens

Als je de beslissing hebt gemaakt om voor WOLFPT te kiezen kan je gemakkelijk en overzichtelijk alle diensten op een rijtje vinden, onder het kopje: 'Diensten'. Hier vind je al onze all-in-one pakketten maar ook eenmalige coaching, maandelijkse coaching en diensten als sprekersopdrachten en hulp bij het maken van jouw lezing en/of training.

Vul het formulier in

Als je gekozen hebt voor een dienst, krijg je een formulier over je scherm waar je je benodigde gegevens kan invullen, zodat WOLFPT van te voren al kan bekijken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Door op de onderste knop onder het formulier te drukken, wordt het formulier automatisch naar WOLFPT verstuurd.

Jouw aanvraag wordt bekeken

Als het formulier bij ons binnenkomt, proberen we er zo snel als mogelijk naar te kijken. Als het gaat om uitgebreidere aanvragen, zullen deze mogelijk wat langer kunnen duren om te behandelen.

Inplannen kennismaking

Wanneer Jan de aanvraag bekeken heeft, wordt via de mail een bericht gestuurd om een datum en tijd te plannen om de uitkomsten telefonisch te bespreken, te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en wat jouw wensen zijn binnen een (coachings)samenwerking.

Invulling van de afgesproken dienstverlening

Wanneer het tot een wederzijde overeenkomst is gekomen om samen te werken, worden de afspraken omgezet in te voltooien acties en kan de samenwerking beginnen.

Benieuwd welke tools jouw bedrijf kunnen laten groeien?

Vul jouw aanvraag in of neem contact op met WOLFPT